Kombucha BIO 370ml ginger lemon (Bio Kombucha zázvor-citrón)
Související produkty
Detailní popis produktu
-
BIO kombucha s příchutí zázvoru a citrónu
-
Fermentovaný nápoj ze zeleného čaje
-
Vyrobený podle tradiční receptury
-
Základem je BIO zelený čaj sencha a filtrovaná voda (technologií reverzní osmózy)
-
Slazené BIO třtinovým cukrem
-
Prémiová kvalita - produkt obsahuje pouze aktivní složky
-
Prémiová čistota - bez konzervantů, barviv, emulgátorů nebo jakýchkoli jiných syntetických aditiv
BIO Kombucha Puhdistamo je lahodný osvěžující nápoj, který lze konzumovat kdykoli během dne pro osvěžení, lze jej také užívat pro podporu trávení.
Bio sencha - prospěšnost kombuchy vychází v prvé řadě ze samotného zeleného čaje, který je jejím základem. Pro Kombuchu Puhdistamo se užívá BIO sencha, japonský tradiční čaj, s chutí umami a povzbuzujícím účinkem. Stejně jako jiné kvalitní zelené čaje i tento obsahuje desítky látek jako jsou polyfenoly, katechiny a další, s významnými antioxidačními vlastnostmi. Pravidelná uměřená konzumace zeleného čaje má blahodárné účinky na tělo i duši.
Fermentace - k čajovému základu je přidán BIO třtinový cukr a směs prospěšných kultur (např. gluconacetobacter, bacillus coagulans, lactobacily, saccharomyces, ...), která vyvolává kvašení. Při něm pak vznikají prospěšné kyseliny přírodního původu - kyselina jablečná, kyselina octová, kyselina mléčná a další, které mají vlastnosti související s oxidativním stresem, krevním cukrem, cholesterolem a dalšími oblastmi. Díky kvašení se žádoucím způsobem mění složení původní obsažené látky.
Hlavním benefity fermentace jsou tyto:
- Mění obsažené látky na takové formy, které jsou pro těle lépe využitelné - to znamená, že fermentace zvyšuje účinnost obsažených látek - v tomto případě přírodních sloučenin s antioxidačním účinkem obsažených v čaji
- Při kvašení vznikají látky nové - v prvé řadě komplex vitamínů skupiny B, které mají významné vlastnosti související s energetickým metabolismem
- Samotné obsažené kultury mají probiotický účinek a vlastnosti související se stavem zažívacího traktu
V současné době je velmi dobře popsáno spojení mezi zažívacím traktem a mozkem, stejně jako dalšími soustavami v těle. Dobrý stav zažívacího traktu je základem pro optimální fyzickou i psychickou kondici, proto bychom mu měli dopřávat kvalitní a prospěšné potraviny.
Revitalizace a uvolnění - kombucha má mnohé benefity a jedním z nich je i dodání energie, posílení koncentrace a také žádoucí uvolnění. Umírněná konzumace kombuchy aktivizuje tělo i ducha - pomáhá koncentraci a zároveň dodává pocit uvolnění, který však nepřechází v ospalost.
Osvěžující chuť - Jemně kyselkavá chuť zjemněná dodaným BIO třtinovým cukrem a perlivost dohromady dělají nápoj se svébytným kouzlem, který je skutečnou fajnšmekrovskou lahůdkou.
Produkt neobsahuje laktózu, mléko a lepek.
Produkt neobsahuje želatinu ani přísady živočišného původu.
Vyvinuto a vyrobeno ve Finsku.
Země původu suroviny Portugalsko.
Prémiová značka Puhdistamo nabízí jedinečnou řadu etických doplňků stravy, originálních adaptogenů z Laponska a výběrových superpotravin nejvyšší jakosti. Nekompromisní a vášnivý přístup k maximální možné kvalitě je doslova zakódován v DNA, tedy v základní genetické informaci celé značky! Jednotlivé produkty obsahují pouze čistou směs aktivních složek, to vše bez obsahu balastních aditiv, pojiv a plnidel. Prémiové suroviny jsou vybírány ze zdrojů, které odpovídají přirozenému výskytu daného druhu, ať se jedná o přírodní bohatství severských lesů v Laponsku a Finsku, nebo další špičkové lokality po celé zeměkouli. Celkový holistický koncept značky vychází z propojení přírody a moderních vědeckých poznatků. Tento celostní přístup poskytuje jedinečné nutriční a synergické botanické formulace, které jsou hluboce účinné a přesně vyvážené.
Výživové údaje:
|
100 ml
|
Energetická hodnota
|
100 kJ/ 23,6 kcal
|
Tuky
|
0 g
|
Z toho nasycené mastné kyseliny
|
0 g
|
Sacharidy
|
5,9 g
|
Z toho cukry
|
5,9 g
|
Bílkoviny
|
0 g
|
Sůl
|
0 g
|
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.