Coconut Blossom Sugar BIO 300g (Kokosový květový cukr)
Související produkty
Detailní popis produktu
COCONUT BLOSSOM SUGAR BIO (Cukr z kosového květu)
Kokosový cukr se získává z nektaru z květů kokosových palem. Jde o aromatický, chuťově bohatý, lahodný, nerafinovaný hnědý cukr s hlubokou, sladkou chutí karamelového typu. Má nízký glykemický index (= 35, pro srovnání - bílý chléb = 75, vařená brambora = 78). Díky tomu jsou kalorie absorbovány mnohem pomaleji a nedochází tak k silným výkyvům v hladině cukru v krvi.
Kokosový cukr se získává z nektaru z květů kokosových palem. Jde o aromatický, chuťově bohatý, lahodný, nerafinovaný hnědý cukr s hlubokou, sladkou chutí karamelového typu. Má nízký glykemický index (= 35, pro srovnání - bílý chléb = 75, vařená brambora = 78). Díky tomu jsou kalorie absorbovány mnohem pomaleji a nedochází tak k silným výkyvům v hladině cukru v krvi.
Balení: 300 g
Použití: Ideální ke slazení a dochucování.
Použití: Ideální ke slazení a dochucování.
Upozornění: Ukládejte mimo dosah dětí. Vhodné pro veganskou stravu. Skladujte na chladném a suchém místě. Sáček těsně uzavřete po každém použití.
Výživové údaje:
|
100 g
|
Energetická hodnota
|
1604 kJ / 383 kcal
|
Tuky
|
0,5 g
|
Z toho nasycené mastné kyseliny
|
0 g
|
Sacharidy
|
92,1 g
|
Z toho cukry
|
87,5 g
|
Vláknina
|
0 g
|
Bílkoviny
|
2,6 g
|
Sůl*
|
0,1 g
|
*Sůl je obsažena v potravině výlučně v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.
Složení: 100% bio cukr z nektaru kokosového květu (Cocos nucifera) z Indonésie.
Složení: 100% bio cukr z nektaru kokosového květu (Cocos nucifera) z Indonésie.
Přírodní sladidlo.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.